Rendszerüzenet

Bemutatkozunk

BEMUTATKOZUNK

A hosszú múlttal rendelkező, megbízható Vilati Szerelő Zrt. elődjét 1960-ban alapították. A társaság megcélzott piaca az építőipar magasépítési üzletága, fő tevékenysége pedig az épületvillamossági kivitelezés.

Megrendelőink igényeit szem előtt tartva igyekszünk megfelelni a velünk szemben támasztott magas követelményeknek és a napi kihívásoknak. A Market Építő Zrt. villamos szakági leányvállalataként országszerte jelen vagyunk a legjelentősebb beruházásokon is.

Cégünk folyamatosa bővülő megbízható, képzett szakembergárdával rendelkezik, akiknek fontos a rugalmasság és a napi kihívásokhoz való alkalmazkodás.

Vállalkozási osztályunk feladata a potenciális projektek műszaki előkészítése, a megrendelő igényeit kielégítő korrekt vállalkozási ajánlat kidolgozása.

A beszerzés és műszaki előkészítés a folyamatban levő projektek anyag és eszköz ellátásáért, valamint a gazdaságosságot szem előtt tartva az anyagfelhasználás ellenőrzésért felelős. A kivitelezési szervezeti egység valósítja meg a szerződött projekteket.

Meg kell említenünk karbantartási üzletágunkat is, mely az épületek komplett villamos karbantartását vállalja, valamint a vállalt esetleges garanciális feladatokért is felelős.

Az egyes projektekhez rendelt kivitelezői projektcsapat az elvárásoknak megfelelő műszaki színvonal biztosításáért felel.

A magas színvonalú tevékenység egyik biztosítéka a vállalatnál működtetett MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer, amely a meghatározott szabályozások segítségével kiküszöbölhetővé teszi az esetleges hibákat.

Környezetünk védelme és megóvása érdekében működtetjük az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti környezetirányítási rendszert.

Vállalatunk 2013 óta minden évben elnyerte a Business Superbrands minősítést, mely szintén kiválóan bizonyítja, hogy az üzleti szektor legkiválóbbjai közé tartozik.

Cégcsoport